Werkwijze
Mijn stijl is spontaan en ongedwongen. Ik houd er van om de emoties, details en unieke momenten te vangen zoals de dag zich ontvouwt. Tijdens de foto-shoot van jullie twee en ook bij de groepsfoto's zal ik uiteraard wel richting aangeven. Mijn stijl past het best bij bruidsparen die hun trouwdag ontspannen willen beleven, samen met familie en vrienden, en tevens hun eigen stempel op de dag willen zetten.

Waar
Mijn bedrijf is gevestigd in Hengelo (Ov.), mijn werkterrein is geheel Nederland.

Bas-Jantien-004.jpg

Kennismaking
Voor een persoonlijke kennismaking en vrijblijvend gesprek kom ik graag bij jullie langs. Naar aanleiding van dit gesprek kan ik jullie een passende offerte aanbieden.

Bevestiging
Zodra jullie akkoord gaan met mijn offerte en mij als fotograaf boeken, zal ik jullie een bevestiging toesturen. In deze bevestiging staat de overeengekomen prijs en geef ik de schriftelijke garantie dat ik, bij verhindering door onvoorziene oorzaak, zal zorgen voor een vervangende fotograaf.

Detailgesprek
Een paar weken voor de grote dag kom ik naar jullie toe en nemen we samen de dag nogmaals door. Dit gaat meestal gepaard met een bezoek aan de foto-locaties.

Trouwdag
Op deze dag verzorg ik voor jullie een geweldige reportage. Ik maak een compleet verslag met foto's van jullie, de gasten, details etc......

Aflevering
Na ongeveer 2/3 weken zijn de foto's klaar. Jullie krijgen een beveiligde link naar een presentatie van alle foto's opgestuurd. Hiermee kunnen jullie alles goed bekijken op pc, tablet en telefoon.

Album
Jullie mogen zelf een selectie maken uit alle foto's of dat aan mij overlaten. Aan de hand van de selectie maak ik een album op. Deze opmaak krijgen jullie ter beoordeling in te zien alvorens ik het laat afdrukken. 

USB
De reportage krijgen jullie ook op USB in een luxe doos. Hierop staan alle foto's in hoogste kwaiteit, zowel in kleur als zwart-wit.