Werkwijze

Werkterrein

Ik verzorg reportages in geheel Nederland maar ook voor 'Destination Weddings' ben ik beschikbaar.

Kennismaking

Voor een persoonlijke kennismaking en vrijblijvend gesprek kom ik graag bij jullie langs. Naar aanleiding van dit gesprek kan ik een passende offerte aanbieden.

Bevestiging

Zodra jullie akkoord gaan met mijn offerte en mij als fotograaf boeken, zal ik een bevestiging toesturen. In deze bevestiging staat de overeengekomen prijs en geef ik de schriftelijke garantie dat ik, bij verhindering door onvoorziene oorzaak, zal zorgen voor een vervangende fotograaf.

Detailgesprek

Een paar weken voor de grote dag kom ik naar jullie toe en nemen we samen de dag nogmaals door. Dit gaat meestal gepaard met een bezoek aan de foto-locaties.

Trouwdag

Op deze dag verzorg ik een geweldige reportage. Ik maak een compleet verslag met foto's van jullie, de gasten, details etc......

Aflevering

Na ongeveer 3/4 weken zijn de foto's klaar. Ik lever een beveiligde link naar een presentatie van alle foto's. Hiermee kan alles goed bekeken worden op pc, tablet en telefoon.

Album

Jullie mogen zelf een selectie maken uit alle foto's of dat aan mij overlaten. Aan de hand van de selectie maak ik een album op. Deze opmaak krijgen jullie ter beoordeling in te zien alvorens ik het laat afdrukken.

USB

De reportage lever ik ook op USB in een luxe doos. Hierop staan alle foto's in hoogste kwaliteit, zowel in kleur als zwart-wit.