“We kijken terug op een prachtige dag met waanzinnig mooie foto's als herinnering. Op de dag zelf was Ernst-Jan prettig om mee te werken: geen compleet vooraf bedachte plaatjes maar gewoon zien wat er die dag gebeurt. Hij bewoog zich makkelijk tussen het door ons uitgenodigde gezelschap, zonder daarin een hoofdrol op te eisen. Er zijn foto's gemaakt waarvan wij op dat moment niet doorgehad hebben dat hij ze maakte.”

—Dianne en Thierry

“Door de foto’s genieten wij nog steeds na van onze fantastische bruiloft. Hij stelde ons op ons gemak tijdens het maken van de foto’s. We zijn super blij met het eindresultaat. De foto’s zijn echt hoe wij zijn en heel gevarieerd.”

—Tessa en Danny

“Wij hebben gekozen om onze bruiloft te laten fotograferen door Ernst Jan. Een fotograaf met veel ervaring en ook nog eens een prettig persoon om erbij te hebben. Lekker ongedwongen en let ook nog eens op de kleinste details! Een echte vakman! Ernst Jan enorm bedankt.”

—Peter en Jolyn

“Ernst-Jan heeft onze dag precies zo vastgelegd als gehoopt. Hij had oog voor detail, het was geen enkel moment ongemakkelijk en hij was precies op het juiste moment op de juiste plaats. Knap hoe vlot hij doorhad wat onze smaak en stijl zijn. Wij kijken, mede door de prachtige foto’s die hij heeft gemaakt, terug op een fantastische dag!”

—Maarten en Roos

Follow me on Instagram


@ernstjanvanpel