MENU
Home
Portfolio
Tarieven
Reacties
Werkwijze
Ernst-Jan
Contact
Check mijn beschikbaarheid

Reacties


Ernst-Jan heeft onze dag prachtig vastgelegd. Hij vindt de spontaniteit tijdens de fotoshoot belangrijk en dat zie je terug in de foto’s. De foto’s zijn mooi natuurlijk bewerkt en het album is onvergetelijk geworden, precies onze stijl.
— Niek en Marcella


Ernst-Jan is een zeer goede professionele fotograaf die onze dag bijzonder mooi heeft weten vast te leggen.De foto’s zijn fantastisch geworden! Bedankt voor deze mooie herinnering!
— Lujohn en Corine


Wij zijn erg blij dat wij voor Ernst-Jan hebben gekozen als onze trouwfotograaf. Hij zorgt voor een ontspannen en ongedwongen sfeer wat wij en onze gasten als zeer prettig hebben ervaren. Ernst-Jan heeft onze wensen goed weten te realiseren. De foto’s en het trouwalbum zijn super geworden!
— Jordi en Melanie


In onze zoektocht naar een trouwfotograaf kwamen wij uit op de website van Ernst-Jan van Pel. Na enkele voorbeelden te hebben gezien en het lezen van wie de persoon Ernst-Jan is hadden we het gevoel dat zijn stijl wel bij ons zou passen. Na een prettig gesprek en het bekijken van enkele voorbeeld albums bij ons thuis hebben we gekozen voor Ernst-Jan. In de aanloop naar de trouwerij hebben we goed contact gehouden om e.a. op elkaar af te stemmen. Ernst-Jan is zeer duidelijk in de mogelijkheden en niets was onmogelijk. Op de trouwdag kwam hij netjes op tijd om alvast enkele foto’s te maken van de bruidgom om vervolgens naar het ouderlijk huis van de bruid te gaan. Zijn foto’s zien er zeer professioneel uit en hij begeleidt je goed tijdens de shoot. Wat wij bijzonder prettig vonden tijdens de ceremonie en de receptie is dat hij ons totaal niet is opgevallen. Ondanks dat heeft hij alles heel goed weten vast te leggen uit heel veel verschillende hoeken. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en laten ook onze fotoalbum bij hem maken.
— Fardau en Fleur


We zijn erg tevreden over zowel de foto’s als de fotograaf zelf! Hij stelt je op je gemak en zorgt voor een ontspannen en erg gezellige shoot. Hij heeft veel inspiratie waardoor er allerlei leuke foto’s ontstaan!
— Melvin en Maureen


Ernst-Jan van Pel is wat ons betreft de perfecte fotograaf voor een huwelijk. Hij is op alle plaatsen op het gewenste moment aanwezig terwijl je hier eigenlijk niet eens erg in hebt. Hij werkt haast onzichtbaar wat wij als bruidspaar erg prettig vonden. Een te aanwezige fotograaf is op zo’n dag wat ons betreft niet gewenst dat leidt immers alleen maar af. Daarnaast is Ernst-Jan gewoon een ontzettend vriendelijk persoon die je erg op je gemak stelt. Ook kan je goede afspraken met hem maken. Het rustig doorspreken van onze wensen en het kijken op locatie vonden wij ook erg prettig en een teken van professionaliteit. Verder werkt hij snel wat aanleveren van de gemaakte foto’s betreft. De foto’s van onze dag zijn een geweldige weergave op alle fronten van onze bijzondere dag! Kortom gewoon niets op aan te merken. Wij zouden iedereen Ernst-Jan aanraden, dus twijfel geen moment maar wees er snel bij want voor je het weet zijn anderen je voor!!!
— Pieter en Heleen


Zijn oog voor detail gaf de doorslag om voor Ernst-Jan te kiezen. Tijdens de hele dag was Ernst-Jan onzichtbaar, terwijl de foto’s precies de sfeer van de dag vertellen! Het resultaat zijn herinneringen waar wij erg blij van worden.
— Bas en Anja


Ernst-Jan foto’s gemaakt op een van de belangrijkste dagen in ons leven. Het prettige wat we over de gehele dag hebben gemerkt is dat Ernst-Jan zich onzichtbaar en zichtbaar kan maken wanneer dit nodig is. Dat heeft er voor gezorgd dat er foto’s in de reportage zitten waarvan we niet eens wisten dat hij in de buurt was, erg verrassend! Ernst-Jan is naar onze mening goed in staat om alle emoties die op een trouwdag zichtbaar zijn, vast te leggen. Daarnaast is hij ook een prettige “daggast” om er bij te hebben. Zijn kalme benadering en zijn betrokkenheid tijdens de fotoshoot gaf ons als bruidspaar ondanks de regen een rustig gevoel en het volle vertrouwen dat de foto’s prachtig zouden worden. Bij het ontvangen van de foto’s is dit helemaal waargemaakt. Wat een geweldige foto’s!
— Stefan en Berienke


Ernst-Jan heeft veel creatieve ideeën over hoe de mooiste foto in de beste setting gemaakt kan worden. Tijdens de dag hebben we nauwelijks gemerkt dat hij er was en dat uitte zich in mooie spontane foto’s. Een aantal statische foto’s hebben we natuurlijk ook gemaakt omdat we dat graag wilde zoals groepsfoto’s met familie. Met Ernst-Jan kun je alle kanten op, hij is zeer flexibel en geeft je echt gevoel dat het ‘jouw’ dag is. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat!
— Niels en Natalie


Ernst-Jan heeft kennis van zaken, stelt je erg op je gemak en heeft oog voor detail. Hij is er wel, maar je ziet hem niet. Hij beweegt zich bijna ongezien tijdens de ceremonies. De foto’s zijn prachtig en helemaal naar onze smaak!
— Wilbert en Laura


We zijn super blij met alle prachtige foto’s die Ernst-Jan van ons heeft gemaakt. Tijdens de shoot verliep alles heerlijk relax en spontaan en dit is ook heel goed terug te zien op de foto’s! Tijdens de ceremonie is hij ons helemaal niet opgevallen. Hij had overal foto’s van gemaakt, zonder zelf te veel op de voorgrond te zijn. We hebben ook nog heel veel groepsfoto’s gemaakt. Alle gasten konden het heel goed met de fotograaf vinden. Door de ontspannen en losse sfeer zijn deze foto’s ook heerlijk spontaan geworden!
— Clemens en Marjolein


De foto’s waren schitterend, er zaten foto’s bij waar wij niet eens van wisten dat ze genomen waren! Het fotoalbum is echt prachtig geworden, we hebben de keuze aan Ernst-Jan gelaten en hij heeft er echt een mooi album van gemaakt. Elke keer als we het album door kijken krijgen we het gevoel van “DE” dag weer terug.
— Cyriel en Dianne


Het was even zoeken naar een bruidsfotograaf die naar onze smaak bruidsfoto’s maakte. Bij het zien van zijn showalbums wisten wij het meteen: hij moet onze bruidsfotograaf worden! De foto’s die Ernst-Jan maakt zijn adembenemend mooi. Wij worden helemaal gelukkig van zijn stijl van fotografie.Iedere keer als wij onze foto’s bekijken voelen we weer alle emoties van die dag.
— Jordy en Ismay


Ernst-Jan heeft op een een fijne manier bijgedragen aan een voor ons onvergetelijke dag. We hebben bijna niet gemerkt dat hij aanwezig was en toch heeft hij voor prachtige foto’s gezorgd!
— Johan en Esther


Ernst-Jan was de fotograaf bij ons huwelijk. In de voorbereiding en tijdens de dag zelf was het erg fijn om met hem te werken. Zonder op te vallen wist hij goed de mooie momenten vast te leggen, met een goed oog voor ook de kleine details die zo’n dag compleet maken. Ons verzoek van spontane foto’s (en juist niet geposeerd) werd prima door Ernst-Jan ingevuld! Een zekere aanrader!!
— Joris en Maike


Ernst-Jan heeft niet alleen een prachtige stijl van fotograferen; hij heeft ook op een perfecte manier onze wensen in acht genomen. Spontane foto’s van ons, onze huwelijksgasten, de belangrijke en de gekke momenten hebben geresulteerd in een fantastische samenvatting van onze grote dag. Bovendien waren zowel wij als onze gasten zeer te spreken over zijn vriendelijke, relaxte houding.!
— Frits en Maria


Wij voelden ons erg op onze gemak bij Ernst-Jan. Dit kwam door zijn vriendelijke en rustige houding. Gedurende de dag hebben we eigenlijk nauwelijks doorgehad dat hij aanwezig was. We vinden dat hij een heel goed gevoel voor timing heeft, waardoor alle foto’s, ook die van de shoot, een spontaan karakter krijgen. En de sfeer heel goed gevangen wordt. Elke keer als we de foto’s bekijken, beleven we de dag een beetje opnieuw, dus we kunnen nog heel lang nagenieten! We zouden Ernst-Jan zeker aanraden aan andere bruidsparen!
— Raymond en Annelies


Van te voren zijn we een keer samen gaan kijken naar wat de mooiste locatie zou zijn voor de shoot en waar het gemeentehuis e.d. was. We hebben toen al doorgenomen met wie we waar op de foto wilden zodat we op de dag zelf hoefden we nergens aan te denken. Dat was echt fantastisch! We hebben ons nergens druk over hoeven maken en hebben ook haast niet gemerkt dat hij er was. De foto’s zijn echt top geworden! Onze dag was ontspannen en relaxed en dat is ook precies op foto’s te zien.
— Erik en Wendie


We zijn erg blij met de mooie foto’s die Ernst-Jan tijdens onze trouwdag heeft gemaakt. Hij heeft alle momenten goed vastgelegd op een hele ontspannen manier. Bij het maken van de reportage was hij op een bescheiden manier op de achtergrond aanwezig en voor het maken van de shoot had hij hele leuke ideëen!
— Ralph en Martine


Ernst-Jan is de perfecte fotograaf voor een prachtige trouwreportage! Wij zijn super tevreden over de samenwerking en het resultaat. Een mooie blijvende herinnering aan deze speciale dag!
—Paul en Diana


Wij hebben gezocht naar een goede fotograaf en kwamen bij Ernst Jan uit. Direct een goed gevoel en iemand die begrijpt wat je wil. Uiteraard sprak ons de stijl van Ernst Jan aan. Super mooie foto’s van ons zelf maar ook van dingen waar je zelf niet zo snel aan denkt en Ernst Jan juist wel. Onopvallend heeft hij de perfecte sfeer van de dag en avond in de foto’s weten te vertalen en uiteraard hoe wij persoonlijk zijn. Ernst Jan bedankt.
— Bart en Gerry


Back to top

Check mijn beschikbaarheid