Informatie

Tarieven, werkwijze en trouwalbums

Tarieven


Voor het geven van een beeld van de kosten voor een Trouwreportage heb ik onderstaand pakket samengesteld. BASIS Pakket € 1695

  • 6 uur fotografie
  • Trouwalbum 25x25cm
  • +/- 300 foto's in hoogste kwaliteit
  • Geen reiskosten binnen Nederland
  • Private Online Gallery 
  • incl.BTW


Optioneel bij te boeken

  • Meer uren 
  • 30x30cm Album
  • Ouderalbums
  • Pre Wedding Shoot

Werkwijze

.

Werkterrein

(01)

Ik verzorg reportages in geheel Nederland maar ook voor 'Destination Weddings' ben ik beschikbaar.

KENNISMAKING

(02)

Voor een persoonlijke kennismaking en vrijblijvend gesprek kom ik graag bij jullie langs. Naar aanleiding van dit gesprek kan ik een passende offerte aanbieden.

BEVESTIGING

(03)

Zodra jullie akkoord gaan met mijn offerte en mij als fotograaf boeken, zal ik een bevestiging toesturen. In deze bevestiging staat de overeengekomen prijs en geef ik de schriftelijke garantie dat ik, bij verhindering door onvoorziene oorzaak, zal zorgen voor een vervangende fotograaf.

DETAILGESPREK

(04)

Een paar weken voor de grote dag kom ik naar jullie toe en nemen we samen de dag nogmaals door. Dit gaat meestal gepaard met een bezoek aan de foto-locaties.

TROUWDAG

(05)

Op deze dag verzorg ik een geweldige reportage. Ik maak een compleet verslag met foto's van jullie, de gasten, details etc......

AFLEVERING

(06)

Na ongeveer 3/4 weken zijn de foto's klaar. Ik lever een beveiligde link naar een presentatie van alle foto's. Hiermee kan alles goed bekeken worden op pc, tablet en telefoon.

ALBUM

(07)

Jullie mogen zelf een selectie maken uit alle foto's of dat aan mij overlaten. Aan de hand van de selectie maak ik een album op. Deze opmaak krijgen jullie ter beoordeling in te zien alvorens ik het laat afdrukken.

USB

(08)

De reportage lever ik ook op USB in een luxe doos. Hierop staan alle foto's in hoogste kwaliteit, zowel in kleur als zwart-wit.

Prachtige herinneringen verdienen een mooi trouwalbum

01 Fabrik Trouwalbum

Het Fabrik trouwalbum heeft een linnenstructuur omslag.

02 Basic Trouwalbum

Het Basic album heeft een kunstleren omslag.

03 Nubuk Trouwalbum

Het Nubuk album heeft een fluweelachtige uitstraling en voelt zacht aan.

Al mijn trouwalbums zijn "Lay Flat"

Lay-flat binding is een techniek voor het maken van albums waarbij de rug en pagina's volledig plat kunnen worden geopend en gelegd. In vergelijking met andere bindtechnieken gaat geen van de foto's verloren in de goot/naad. Dit betekent dat de foto's prachtig worden weergeven in dubbele pagina's.


Omslagtekst

Om de albums verder te personaliseren kan er op elk album een tekst worden gedrukt.

( bv namen en trouwdatum )


Opmaak

Jullie mogen zelf een selectie maken uit alle foto's of dat aan mij overlaten. Aan de hand van de selectie maak ik een album op. Deze opmaak krijgen jullie ter beoordeling in te zien alvorens ik het laat afdrukken.

Mijn albumleverancier "Koy Lab"


Koy Lab is een bedrijf dat zich toelegt op het maken en afdrukken van fotoalbums voor professionele fotografen. Koy Lab heeft een grote verscheidenheid aan producten en diensten, altijd onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole.

Elk detail definieert en onderscheidt elk stuk dat ze maken. Om deze reden bewaken ze het hele proces, van het ontwerp tot de afwerking, en inspecteren ze elke stap grondig om hun hoogste kwaliteitsnormen te garanderen.

We zijn super blij met Ernst-Jan als trouwfotograaf. Hele mooie waarheidsgetrouwe en spontane foto’s. Ernst-Jan denkt goed mee en stelt je op je gemak tijdens de dag. Ons trouwalbum is prachtig geworden, fijn dat we hierbij onze wensen mochten aangeven. Het album is een hele fijne herinnering aan onze mooie dag geworden!

(Felix en Marieke)