MENU
Home
Portfolio
Tarieven
Reacties
Werkwijze
Ernst-Jan
Contact
Check mijn beschikbaarheid

Ernst-Jan

Bruidsfotograaf
Ik ben Ernst-Jan van Pel en mijn passie is bruidsfotografie. Sinds 2004 ben ik dan ook fulltime bruidsfotograaf. In de afgelopen jaren heb ik door heel Nederland bruidsreportages mogen verzorgen.

Gezin
In 2016 ben ik getrouwd met de liefde van mijn leven.Tijdens een van mijn bruidsreportages kwam ik haar als kapster/visagiste tegen. Samen zijn we dolgelukkig met onze 3 kids!

Ervaring
Ik heb inmiddels meer dan 350 bruidsreportages verzorgd. Per jaar neem ik maximaal 50 bruidsreportages aan, wees er dus snel bij :)

Toekomst
Al met al heb ik veel vertrouwen in de toekomst. Genieten met mijn gezin en wat mij betreft nog veel bruidsreportages te gaan!Ernst-Jan heeft foto’s gemaakt op een van de belangrijkste dagen in ons leven. Het prettige wat we over de gehele dag hebben gemerkt is dat Ernst-Jan zich onzichtbaar en zichtbaar kan maken wanneer dit nodig is. Dat heeft er voor gezorgd dat er foto’s in de reportage zitten waarvan we niet eens wisten dat hij in de buurt was, erg verrassend! Ernst-Jan is naar onze mening goed in staat om alle emoties die op een trouwdag zichtbaar zijn, vast te leggen. Daarnaast is hij ook een prettige “daggast” om er bij te hebben. Zijn kalme benadering en zijn betrokkenheid tijdens de fotoshoot gaf ons als bruidspaar ondanks de regen een rustig gevoel en het volle vertrouwen dat de foto’s prachtig zouden worden. Bij het ontvangen van de foto’s is dit helemaal waargemaakt. Wat een geweldige foto’s!
— Stefan en Berienke


Back to top

Check mijn beschikbaarheid